Kurv

Smykker til bruden

Ideer til bryllupsdagen din

Bryllupsdagen din, den spesielle dagen du har ventet spent på, går i oppfyllelse. Det er en begivenhet det skjer en gang i livet, og du fortjener at dagen blir akkurat som du drømmer om. Å velge brudesmykker er ikke en enkel oppgave, derfor finner du en liste over ting du trenger Husk. Jeg håper listen kan hjelpe deg med å bestemme hva som passer best sammen med deg spesielle smaker og ønsker. For akkurat som den fantastiske dagen, er du også unik og en.

Velg bryllupssmykker som komplimenterer kjolen din

Velg din brudekjole før du kjøper tilbehør og smykker. Stilen, stoffet, utringningen og fargen på kjolen din påvirker alt ditt valg av smykker som skal fremheve kjolen akkurat som prikken over i’en. Sølv ser søt ut for hvite kjoler, mens gull passer best til champagne og elfenbenfargede kjoler.
Halsen er også noe du må vurdere når du tenker på hva slags smykker du vil ha på deg: Hvis kjolen din har en kjæreste eller stroppeløs hals, så er en choker eller et kortere halskjede perfekt, eller kanskje et par fantastiske øreringer i stedet. Hvis kjolen din har V-hals, så velg en fin anheng med et par matchende øreringer. Og ikke vær redd for å ha en elegant ring for å fullføre looket!

Tenk også på bryllupstemaet

Hvis du skal gifte deg i det fri, for eksempel i en lokal botanisk hage, vil du kanskje ha smykker i naturen og blomst form. Det vil definitivt forbedre stemningen i bryllupet ditt!

Smykker skal passe til frisyren din

Legg merke til at noen øredobber passer fint til en bolle eller en fast frisyre, mens andre er ideelle for løse hår. Derfor bør du prøve brudesmykker sammen med valgt kjole og frisyre.
Kjedeøreringer eller hengende øreringer passer veldig bra til et knoll fordi de tiltrekker deg kinnbena. På den annen side passer store øreringer med edelstener eller bøyleøreringer perfekt med løst hår. Dette kan også variere avhengig av formen på ansiktet ditt, så bare vær sikker på å prøve brudesmykker sammen med valgt kjole og frisyre.

Smykker skal passe til frisyren din

Ikke glem HUDFARGEN DIN Hvis du har en rimelig mørk eller oliven hudfarge, vil metall i en lysere tone som sølv passe best. Men hvis du har en lettere hudtype, så er smykker i varmere toner som gull et utmerket valg.

Velg smykker du kan resirkulere

Se etter smykker som passer godt til forskjellige antrekk og som kan brukes ved andre anledninger enn dine bryllup. Da kan du glede deg over dem lenger, og bli minnet på den fantastiske dagen, hver gang du ser på dem.

ALLTID VÆR DEG SELV

Når det gjelder å velge de perfekte smykkene til brudekjolen din, er det viktigste at de reflekterer deg og din egen stil. Er du en moderne brud? Da må du ha moderne geometrisk tilbehør.
Er du mer en romantisk sjel? Ta en titt på vår smykkerinspirerte-av-natur. Du må føle deg komfortabel og sikker. Tross alt er det din helt spesielle dag.