GRATIS levering & retur

Kjøp 2+ varer, spar 20%

+45 69912949 Ma-Lø 8-22

GRATIS levering & retur

Kjøp 2+ varer, spar 20%

Smykkepleie

Sølv smykker er et kvalitetsprodukt, og de varer veldig lenge. Sølvsmykker må imidlertid behandles riktig, hvis de blir neglisjert, kan de raskt bli flekkete eller misfarget.

Slitasje eller dårlig vedlikehold dekkes ikke av vår 2 års garanti. Det er derfor viktig at du følger vår anbefaling for smykkepleie og oppbevaring.

1. Oppbevar dem i en lukket smykkekasse eller plastpose.

Lagring er den viktigste faktoren i smykkepleie. Det er ideelt å oppbevare sølvsmykker i en tørr beholder vekk fra fuktighet eller andre kjemikalier. Hvis det kan unngås, må du ikke oppbevare dem i et fuktig rom, for eksempel på badet.

2. Tørr sølv er lykkeligt sølv.

Det er viktig at du husker å tørke av sølvsmykker hvis de har vært i kontakt med vann eller fuktighet.

3. Ta dem av!

Mange daglige aktiviteter kan føre til at sølvsmykker blir misfarget. Det er best å ta av smykkene før du bader, lager mat, trener, går på stranden eller rengjør.

4. Tørk av dem med en enkel mikrofiberklut.

Polering av sølvsmykker med en myk klut er den beste måten å forhindre misfarging på. For å rengjøre delikate områder med fine detaljer, kan en bomullspinne også være nyttig. Ikke bruk smykkerensere, impregnerte pinner eller andre kjemikalier, da disse vil skade det ytre belegget.

Er dine smykker allede misfarget, så kan du faktisk redde dem! Les hvordan du redder dine sølvsmykker her.

Hvis i tvil, skriv til oss!

Vi er bra!

Personlig og rask service med spørsmål, gode råd og veiledning og rask levering. Vil definitivt kjøpe smykker herfra igjen. ”

Sabrina

"Jeg elsker forgylte smykker. Men jeg har aldri hatt gullbelagte smykker som varer så lenge som de fra A.Brask "
Helena

"Super vakre smykker som samsvarer med inntrykket som beskrivelsen og bildet gir på nettstedet. Mine varmeste anbefalinger."

Anne-Marie Andersen

Bli varslet når vi har dem igjen Denne modellen kommer tilbake om 1-2 måneder. Vennligst skriv inn din gyldige e-postadresse nedenfor.
0
0
MINIKURV
HANDLEKURVEN DIN ER TOMTILBAKE TIL BUTIKKEN
Calculate Shipping