Kurv

Smykkepleie

Sølv smykker er et kvalitetsprodukt, og de varer veldig lenge. Sølvsmykker må imidlertid behandles riktig, hvis de blir neglisjert, kan de raskt bli flekkete eller misfarget. Slitasje eller dårlig vedlikehold dekkes ikke av vår 2 års garanti. Det er derfor viktig at du følger vår anbefaling for smykkepleie og oppbevaring.
Lagring er den viktigste faktoren i smykkepleie. Det er ideelt å oppbevare sølvsmykker i en tørr beholder vekk fra fuktighet eller andre kjemikalier. Hvis det kan unngås, må du ikke oppbevare dem i et fuktig rom, for eksempel på badet.
Det er viktig at du husker å tørke av sølvsmykker hvis de har vært i kontakt med vann eller fuktighet.
Mange daglige aktiviteter kan føre til at sølvsmykker blir misfarget. Det er best å ta av smykkene før du bader, lager mat, trener, går på stranden eller rengjør.
Polering av sølvsmykker med en myk klut er den beste måten å forhindre misfarging på. For å rengjøre delikate områder med fine detaljer, kan en bomullspinne også være nyttig. Ikke bruk smykkerensere, impregnerte pinner eller andre kjemikalier, da disse vil skade det ytre belegget.

Er dine smykker allede misfarget, så kan du faktisk redde dem! Les hvordan du redder dine sølvsmykker her.

Hvis i tvil, skriv til oss!