Kurv

Reisen som skaper våre håndlagde smykker

Elsker du ikke også unike luksussmykker av høy kvalitet som du kan sette pris på for livet? Hvis du leser dette, er det fordi du leter etter mer enn bare et smykke. Du er sannsynligvis lidenskapelig opptatt av å uttrykke deg gjennom romantisk design og fascinerende kunstnerisk designspråk, uttrykt i unike smykker. I dag vil jeg fortelle deg litt om hvordan vi designer, hvor vi finner inspirasjon, og hvordan den håndlagde prosessen foregår, som sammen gir deg muligheten til å eie eksklusive, utsøkte smykker. Så la oss ta en rask tur gjennom smykkens magiske reise …
Alt begynner med en blyant, et stykke papir og en stor del av designerens fantasi. Vi leter kontinuerlig etter inspirasjon til nye ideer i den naturlige verden av flora rundt oss, og prøver å fange og gjenskape det som allerede finnes der ute: De sofistikerte formene, de vakre farger og de organiske bevegelsene som naturen gjerne tilbyr, slik at du kan ha på deg et eksklusivt, ekte stykke natur, uansett hvor du går, mens du uttrykker din mest romantiske side.
Det er en spennende, utfordrende fase hvor vi bruker våre hjerter, sjeler og unike visjoner til å skape designene du drømmer om. Bilder begynner å dannes i vår fantasi, og kombinerer vår inspirasjon med dyp kunnskap og forståelse av form, struktur og bevegelse. På den måten kan våre abstrakte ideer overføres til smykker du vil elske og verne for alltid.

PRODUKSJONSPROSESS: HÅNDLAGDE UNIKE SMYKKER

Men ingenting er ferdig før skissen kommer til liv, og fremstår som et tredimensjonalt objekt. Bare håndlaget arbeid kan uttrykke den sanne organiske skjønnheten i naturens verden, og gi smykkene dine forskjellige finish og farger, akkurat det du ser i den vakre kompleksiteten i naturen. Fordi du fortjener tidløse gjenstander som vil spare på historiene dine i mange år fremover, velger vi kvalitets- og holdbare materialer for alle våre design, og skaper hvert eneste element i 925 sterling sølv og en uovertruffen 18 kt. gullbelagt finish, som med riktig pleie varer livet ut.
Den håndlagde prosessen starter med å lage mastermodellen, en håndverksteknikk som brukes av våre førsteklasses juvelerer. Deretter støpte vi metallet ved hjelp av en eldgammel teknikk som går tusenvis av år tilbake. Vi kutter stykket, polerer det og lager overflatene som nøye kopierer naturens unike teksturer. Neste trinn er å velge en finish for designet som fremhever hver enhet og får frem den fantastiske glansen. Til slutt blir smykkene nøye rengjort og gjort klare til å gjennomgå en omfattende kvalitetskontroll.   Kort sagt tar vi vare på alle trinn i prosessen, slik at hvert smykke som når hendene dine oppfyller de høyeste standardene.

VÅRT LØFTE: EKSKLUSIVE SMYKKER I BEGRENSEDE MENGDER

Vår første prioritet er vår forpliktelse til deg. Så når vi sier at smykkene våre er unike, er det fordi de virkelig er sanne. Vi lager alle designene våre i begrensede opplag, hver med bare ca. 100 stykker av hvert design, slik at du kan eie et veldig spesielt kunstverk.
Inspirerende design fra naturen, håndlagde prosesser, kvalitetsmaterialer og løftet om et begrenset antall enheter av hvert design. Det er vår oppskrift å garantere deg de mest romantiske, unike, holdbare og eksklusive smykkene du noensinne har eid. Vi inviterer deg til å bli en del av vårt utsøkte smykkeunivers ved å besøke nettstedet vårt!