Kurv
Denne personvernerklæringen beskriver hvordan din personlige informasjon blir samlet inn, brukt og delt når du besøker eller foretar et kjøp fra abrask.dk (“Nettstedet”).

PERSONLIG INFORMASJON VI SAMLER INN Når du besøker nettstedet, kan vi automatisk samle inn viss informasjon om enheten din, inkludert informasjon om nettleseren din, IP-adresse, tidssone og noen av informasjonskapslene som er installert på enheten din. I tillegg, slik at du kan surfe på nettstedet, samler vi inn informasjon om de enkelte websidene eller produktene du kan se, hvilke nettsteder eller søkeord du henvises til nettstedet, og informasjon om hvordan du kommuniserer med nettstedet. Vi refererer til denne automatisk innsamlede informasjonen som “enhetsinformasjon”.

Vi samler inn enhetsinformasjon ved hjelp av følgende teknologier: “Informasjonskapsler” er tekstfiler som plasseres på enheten eller datamaskinen din og ofte inneholder en anonym unik identifikator. For mer informasjon om informasjonskapsler og hvordan du slår av informasjonskapsler, besøk http://www.allaboutcookies.org.
– “Logger” sporer handlinger som forekommer på nettstedet og samler inn data, inkludert din IP-adresse, nettlesertype, Internett-leverandør, henvisnings- / utgangssider og dato- / tidsstempler.
– “Web-beacons”, “tags”, “pixels” er elektroniske filer som brukes til å registrere informasjon om hvordan du kan surfe på nettstedet.

I tillegg, når du kjøper eller prøver å kjøpe via nettstedet, samler vi inn viss informasjon fra deg, inkludert navn, faktureringsadresse, leveringsadresse, betaling, informasjon (inkludert kredittkortnumre), e-postadresse og telefon Antall. Vi refererer til denne informasjonen når “Bestill informasjon”.

Når vi snakker om “Personlig informasjon” i denne personvernerklæringen, snakker vi om både informasjon om enheten og for informasjon.

HVORDAN BRUKER VI PERSONLIG INFORMASJON?
Vi trenger informasjonen vi samler inn for generelt å oppfylle alle bestillinger som er plassert via nettstedet (inkludert behandling av betalingsinformasjonen din, ordne frakt og gi deg fakturaer og / eller ordrebekreftelse). I tillegg bruker vi denne informasjonen til å:
– Kommuniser med deg;
– Skjerm våre bestillinger for potensiell risiko eller svindel; og
– Når du er i samsvar med innstillingene du har delt med oss, gi deg informasjon eller reklame angående våre produkter eller tjenester.

Vi bruker enhetsinformasjonen vi samler inn for å hjelpe oss med å søke etter potensielle risikoer og svindel (spesielt din IP-adresse), og mer generelt for å forbedre og optimalisere nettstedet vårt (for eksempel ved å generere analyser om hvordan kundene våre blar, samhandler med nettstedet, og å evaluere resultatet av markedsføringen og annonseringen vår).

Deling av din personlige informasjon
Vi deler din personlige informasjon med tredjeparter for å hjelpe oss med å bruke din personlige informasjon som beskrevet ovenfor.

Til slutt kan vi også dele din personlige informasjon for å overholde gjeldende lover og regler, for å svare på et vitnekall, etterlysningsordre eller annen lovlig forespørsel om informasjon vi mottar eller på annen måte beskytter våre rettigheter.

ADFÆRDIG BASERT ANNONSE
Som beskrevet ovenfor kan vi bruke din personlige informasjon til å gi deg målrettet annonsering eller markedsføringskommunikasjon som vi mener kan være av interesse for deg. For mer informasjon om hvordan målrettet reklame fungerer, kan du gå til Network Advertising Initiative (“NAI”) pedagogiske side på http://www.networkadvertising.org/understanding-online-advertising/how-does-it-work.

Du kan velge bort målrettet annonsering ved å bruke lenkene nedenfor:
– Facebook: https://www.facebook.com/settings/?tab=ads
– Google:
https://www.google.com/settings/ads/anonymous – Bing:
https://advertise.bingads.microsoft.com/en-us/resources/policies/personalized-ads

I tillegg kan du velge bort noen av disse tjenestene ved å besøke Digital Advertising Allians’s opt-out portal på http://optout.aboutads.info/.

INGEN SPOR
Vær oppmerksom på at vi ikke endrer nettstedet vårt, datainnsamlingen og brukspraksis når vi ser et spor ikke-signal fra nettleseren din.

DINE RETTIGHETER
Hvis du er bosatt i Europa, har du rett til å få tilgang til personlig informasjon vi har om deg og be om at din personlige informasjon blir rettet, oppdatert eller slettet. Hvis du ønsker å utøve denne retten, kan du kontakte oss via kontaktinformasjonen nedenfor.

I tillegg, hvis du er europeisk bosatt, finner vi ut at vi behandler informasjonen din for å oppfylle kontrakter vi kan ha med deg (for eksempel hvis du legger inn en bestilling via nettstedet), eller på annen måte forfølge våre legitime forretningsinteresser, som er oppført ovenfor. Vær oppmerksom på at informasjonen din vil bli overført utenfor Europa, inkludert til Canada og USA.

LAGRING AV DATA
Når du bestiller via nettstedet, vil vi opprettholde informasjonen om bestillingen din, med mindre og til du ber oss om å slette denne informasjonen.

ENDRINGER
Vi kan oppdatere denne personvernerklæringen fra tid til annen for å gjenspeile for eksempel endringer i vår praksis eller av andre driftsmessige, juridiske eller regulatoriske grunner.

Mindreårige Nettstedet er ikke ment for personer under 14 år.

KONTAKT OSS
For mer informasjon om vår personvernpolicy, hvis du har spørsmål eller ønsker å sende inn en klage, kan du kontakte oss via e-post på info@abrask.dk eller via e-post via kontaktinformasjonen nedenfor:

Adelina Brask [Re: Privacy Compliance Officer] eProperty Group, Birkevej 12b, 2970 Hørsholm, Danmark