Kurv

Om oss

Om oss

ADELINA OG ANDERS BRASK

TIDLØSE SMYKKER

A.Brask er to mennesker som deler sin kjærlighet og respekt for hverandre og for naturen. Sammen skaper vi designer med naturen som inspirasjon og produseres gjennom godt håndverk.

Vi er to kreative sjeler – Anders med vitenskapelig bakgrunn og Adelina med bakgrunn fra arkitektur. Det er denne blandingen av kreativitet, nysgjerrighet rundt naturen og profesjonalitet som kjennetegner A.Brask. Vårt ønske er å tilby deg de vakreste og tidløse smykkene til en attraktiv pris.

BLOMSTER SMYKKER I HØYESTE KVALITET

Vi er stolte over å ha tjent vår plass i den eksklusive kategorien “Fine Jewellery”. A.Handy smykker blir regelmessig kontrollert og testet av Precious Metals Control.

Hvert A.Brask-smykke er stemplet med kjennetegnet (925) og vårt navnestempel (EPG). Dette er kundens bevis på at A.Brask smykker oppfyller de høyeste standardene.

Det er veldig viktig for oss at du vil være fornøyd med dine A.Bras smykker og at du alltid vil føle deg vakker og unik med dem på.

ALPHA GOLD®

Guldplatering er ikke en ny proces. Guldet bliver lagt på sølvet med en proces der hedder elektroplatering. Det er en vådkemiskproces der foregår i nogle væskekar og involverer elektrisk strøm.

Hvis man elektroplaterer guld direkte på sølv vil holdbarheden være begrænset. Dette skyldes at sølvatomer kan migrere (diffundere) igennem guldlaget og derved oxidere når de kommer i kontakt med ilt fra luften. For at forhindre dette brugte man nikkel. Det viste sig imidlertid at kunne give hudallergi. Med ALPHA GOLD® har vi løst dette problem ved at anvende en anden diffusionsbarriere samt et meget tykkere lag guld.