Kurv

Hvordan blande og matche øredobber på riktig måte

Øredobber spiller en stor rolle i å skape et vakkert og vakkert utseende. De kan forskjønne utseendet ditt på en flott måte eller utfylle et bestemt antrekk, og det er derfor du må huske regel nummer én: Øredobber skal alltid legge til balanse og form i ansiktet ditt. Måten du legger dem på har stor innvirkning på hvordan du ser ut og hvilke reaksjoner det utløser. Spesielt når du blander og matcher forskjellige øreringer, en motetrend som begynner å bli stor! Selv om din stil og dine preferanser alltid skal være veiledende for valgene dine – aldri se bort fra det! – så er det noen ting du kan huske på for å understreke det beste av deg, og fremheve dine allerede vakre naturlige trekk. Er du klar til å finne ut hvordan du skal bruke asymmetriske øreringer som ikke passer sammen? Fortsett å lese fordi denne guiden er gull verdt!

3 riktige måter du kan blande og matche øreringer på

I utgangspunktet er det tre måter du kan bruke asymmetriske øreringer på som ikke passer sammen, mens du unngår å se ut som om du ved et uhell har satt på to forskjellige øreringer. La oss se på hver av disse måtene:

1. Bruk øreringer med korrelert faktor.

en. Tema: Hvis du bruker øreringer som har et tema, er du sikker på at de utfyller hverandre. Et godt alternativ, for eksempel, er å matche en bladørering med en ørering med en blomst eller frukt. Eller prøv det samme mønsteret, for eksempel en bestemt blomst, i forskjellige lengder (en pigg og en dråpe ørering). I alle disse tilfellene deler begge elementene det samme temaet, som er “natur”. b. Farge: Ensartethet i farger kombinerer også to forskjellige øreringer, og skaper et harmonisk par. På den annen side kan du også velge komplementære farger for å oppnå en subtil kontrast.
c. Skjema: Form er et annet aspekt du må huske på. For eksempel, hvis begge elementene deler geometriske former, eller hvis de har organiske buede former som gjør at de ser like ut, vil du sannsynligvis ha en vellykket kamp! d. Materiale: Sist men ikke minst, prøv med øreringer laget av samme materiale. Match sølvøreringer med andre sølvøreringer. Eller gjenstander med samme steintype. Likheten vil skape en elegant ensartethet.

2. Bland små pigger

Den enkleste måten å begynne å blande og matche øreringer på er å prøve ørepynt. Siden de er små, gir det mange muligheter til å eksperimentere uten å avsløre deg selv for mye. For eksempel kan du kombinere to forskjellige farger i samme stil, og matche det med antrekket ditt.

3. Bruk en enkelt lang ørering

Du kan oppnå et vakkert moderne utseende ved å ha på deg en lang enkel ørering på den ene siden og sette håret på den andre siden for å balansere symmetrien. Det er en dristig stil, men hvis den gjøres riktig, kan den være veldig fantastisk.

Do's and Don'ts for iført asymmetriske øreringer

Fremdeles ikke sikker på at du forstår det helt? Det er ingen grunn til å bekymre seg, la oss se på noen forklarende eksempler for å gi deg en bedre ide om hvordan du mestrer kunsten å blande øreringer.
Gjør det
  • Bruk veldig lange ujevne øreringer med veldig lite asymmetri. Det understreker smilet ditt og kragebeinet.
  • Bruk små pigger med samme (eller nesten samme) antall øreringer i hvert øre. Fordi de er små og ligger over kinnbenet, understreker de øynene dine og skaper et veldig romantisk utseende.
  • Bruk en øredobber med juvel og balanser utseendet ditt med frisyren din.
Ikke gjør
  • Bruk forskjellige øreringer som er veldig asymmetriske. Det ser ubalansert ut, noe som ikke er det mest smigrende valget.
  • Bruk et veldig forskjellig antall øreringer på hver side. Det skaper ubalanse og forvirring om du skal se mot venstre eller høyre.
  • Bruk en enkelt ørering, og ordne håret til samme side. Det gir ekstra vekt til den siden, og skaper et asymmetrisk utseende.