Black Friday tilbud på smykker | A.Brask

Alle som registrerer seg vil motta en e -post og SMS (hvis valgt) når Black Friday -kampanjen starter.

src="https://forms.omnisrc.com/signup/v1/5e2c2327b0d4670c11f7756c_5f85cf1099f0b723a15309d5.html" frameborder="0" border="0" cellspacing="0" style="overflow:scroll;width: 100%;height:100%;border-width: 0px; height: 700px" scrolling="no">

Den perfekte Black Friday julegave

Ser du etter den perfekte julegave til en spesiell kvinne i ditt liv, eller kanskje til og med til deg selv?

Julen er en veldig spesiell tid på året som handler om mye mer enn å pynte juletreet, bake kaker og høre klassiske julesanger. Det handler spesielt om kvalitetstid med familie og venner, og å vise dem hvor viktige de er for deg.

Så hvilken bedre måte er det å vise dem hvor mye du bryr deg og hvor takknemlig du er for dem enn å velge en virkelig unik Black Friday -julegave? Noe som ikke koster en formue, men er verdifullt, meningsfullt og som de vil sette pris på i mange år?

Black Friday-smykker til salgs

Hvis du virkelig vil overraske noen du er glad i med et utsøkt og unikt smykke i julen, så ikke gå glipp av Black Friday-smykketilbudet med rabatt fra 20% opp til 50% i hele våres nettbutikk! En helt unik mulighet til å kjøpe vakre design til helt utrolige priser som noen vil virkelig glede seg over å motta.

Men det er ikke alt. Vi tilbyrGratis Levering på ordrer over 500 DKK for å hjelpe deg med å oppholde julebudsjettet!

Black Friday smykkerabatten finner du bare en gang i året, og varene våre er virkelig eksklusive – vi har bare omtrent 100 stykker av hvert design – så vi anbefaler at du velger dine favorittsmykker på forhånd fordi mengden er begrenset.

Gå ikke glipp av våres tilbud

Er du redd for å gå glipp av det? Det behøver du ikke tenke på. I år kan du få en påminnelse på e-post når salget starter. Du kan alltid melde deg av meldinger med et enkelt klikk. Det er veldig enkelt!

Tilbudet gjelder kun i en begrenset periode fra 27. november til og med 30.november. Vi tilbyr Gratis Retur på alle ordrer. Returrett gjelder til og med den 30. januar på alle ordrer kjøpt etter den 1. november

Alle som registrerer seg vil motta en e -post og SMS (hvis valgt) når Black Friday -kampanjen starter.

src="https://forms.omnisrc.com/signup/v1/5e2c2327b0d4670c11f7756c_5f85cf1099f0b723a15309d5.html" frameborder="0" border="0" cellspacing="0" style="overflow:scroll;width: 100%;height:100%;border-width: 0px; height: 700px" scrolling="no">

Litt om A.Brask

Hos A.Brask tilbyr vi eksklusive smykker inspireret av naturen, designet i Danmark og laget av slitesterke materialer i god kvalitet. Hvert smykke er laget av 925 sterling sølv og en unik 18 kt. forgylt finish som tåler tid og slitasje som ingen andre på markedet.

Vi pryder designene våre med unike naturperler og edelstener i et forsøk på å feire mangfoldet i naturen og særegenheten til hver kvinne.

 

For oss går kvalitet og design hånd i hånd, og i vårt karakteristiske perspektiv er naturen inspirasjonskilden: Vi elsker å lage tredimensjonale, organiske former og bevegelser som uttrykker et spesielt bånd til naturens skjønnhet og rytmer. Målet vårt er å oversette og forevige dette språket til tidløse objekter som vil bli verdsatt og videreført fra generasjon til generasjon.

Adelina Brask

Designer

Nå har du muligheten

Inspirerende design fra naturen, håndlagde prosesser, kvalitetsmaterialer, en overlegen forgylning og løftet om begrenset antall av hvert design. Dette er vår oppskrift på din garanti for de mest romantiske, unike, holdbare og eksklusive smykkene du kan gi bort til noen du er glad i.

 

Vi inviterer deg til å utforske vårt smykkeunivers med sin utallige blanding av former, farger og teksturer ved å besøke vår nettbutikk! Her finner du de perfekte Black Friday -smykkene som kan overraske den helt spesielle personen i livet ditt.

* Ansvarsfraskrivelse: En A. Brask Black Friday -salgsrabatt kan ikke kombineres med andre rabatter eller rabattkuponger.

Vi er bra!

Personlig og rask service med spørsmål, gode råd og veiledning og rask levering. Vil definitivt kjøpe smykker herfra igjen. ”

Sabrina

"Jeg elsker forgylte smykker. Men jeg har aldri hatt gullbelagte smykker som varer så lenge som de fra A.Brask "
Helena

"Super vakre smykker som samsvarer med inntrykket som beskrivelsen og bildet gir på nettstedet. Mine varmeste anbefalinger."

Anne-Marie Andersen

Begrenset opplag

UNIKE, HÅNDLAGEDE SMYKKER

925 sterling sølv

og markedsledende forgylling

20% RABATT

PÅ BESTILLINGER OVER 1600 NOK

GRATIS LEVERING

På bestillinger over 1000 NOK

A.Brask
Bli varslet når vi har dem igjen Vi vil skrive til deg når produktet er på lager igjen. Vennligst skriv inn din gyldige e-postadresse nedenfor.