Kurv

Alle som registrerer seg vil motta en e-post og SMS (hvis valgt) når Black Friday-kampanjen starter.

Informasjon:
  • Vi sender deg 2 e-poster og 2 Black Friday-påminnelser. Du kan alltid melde deg av påminnelsen vår med 1 klikk.
  • Vi produserer bare 100 stykker av hvert design – så vi anbefaler at du velger dine favorittsmykker på forhånd siden mengden er begrenset.

Den perfekte Black Friday julegave

Ser du etter den perfekte julegave til en spesiell kvinne i ditt liv, eller kanskje til og med til deg selv? Julen er en veldig spesiell tid på året som handler om mye mer enn å pynte juletreet, bake kaker og høre klassiske julesanger. Det handler spesielt om kvalitetstid med familie og venner, og å vise dem hvor viktige de er for deg. Så hvilken bedre måte er det å vise dem hvor mye du bryr deg og hvor takknemlig du er for dem enn å velge en virkelig unik Black Friday-julegave? Noe som ikke koster en formue, men er verdifullt, meningsfullt og som de vil sette pris på i mange år?

Black Friday-smykker til salgs

Hvis du virkelig vil overraske noen du er glad i med et utsøkt og unikt smykke i julen, så gå ikke glipp av Black Friday-smykketilbudet med rabatt fra 25% opp til 70% i hele våres nettbutikk! En helt unik mulighet til å kjøpe vakre design til helt utrolige priser som noen virkelig vil glede seg over å motta. Men det er ikke alt. Vi tilbyr Gratis Levering for å hjelpe deg med å oppholde julebudsjettet! Black Friday smykkerabatten finner du bare en gang i året, og varene våre er virkelig eksklusive – vi produserer bare rundt 100 stykker av hvert design – så vi anbefaler at du velger dine favorittsmykker på forhånd siden mengden er begrenset.

Gå ikke glipp av våres tilbud

Er du redd for å gå glipp av det? Det behøver du ikke tenke på. I år kan du få en påminnelse på e-post når salget starter. Du kan alltid melde deg av meldinger med et enkelt klikk. Det er veldig enkelt! Tilbudet gjelder kun i en begrenset periode fra 18. november til og med 28.november. Vi tilbyr Gratis Retur på alle ordrer. Returrett gjelder til og med den 15. januar på alle ordrer kjøpt etter den 1. october
Velkommen!

Hos A. Brask er vi inspirert av naturen og bruker gull, sølv og edelstener til å lage vakre håndlagde smykker til våre kunder.

Det er ikke hver dag du får et nytt smykke, så det er også veldig viktig for oss at din handleopplevelse blir god. Alle bestillinger blir derfor pakket personlig for deg og sendt i en eksklusiv gaveeske.

Nyt oppmerksomheten du får 🙂

Venlig hilsen,

Adelina Brask

Nå har du muligheten

Inspirerende design fra naturen, håndlagde prosesser, kvalitetsmaterialer, en overlegen forgylning og løftet om begrenset antall av hvert design. Dette er vår oppskrift på din garanti for de mest romantiske, unike, holdbare og eksklusive smykkene du kan gi bort til noen du er glad i.   Vi inviterer deg til å utforske vårt smykkeunivers med sin utallige blanding av former, farger og teksturer ved å besøke vår nettbutikk! Her finner du de perfekte Black Friday-smykkene som kan overraske den helt spesielle personen i livet ditt. * Ansvarsfraskrivelse: En A. Brask Black Friday-salgsrabatt kan ikke kombineres med andre rabatter eller rabattkuponger.