GRATIS levering & retur

Kjøp 2+ varer, spar 20%

+45 69912949 Ma-Lø 8-22

GRATIS levering & retur

Kjøp 2+ varer, spar 20%

Adelina & Anders Brask – A.Brask – er to mennesker som deler sin kjærlighet og respekt for hverandre og for naturen. Sammen skaper vi design med naturen som inspirasjon og produseres gjennom godt håndverk.

Vi er to kreative sjeler – Anders med bakgrunn i fysikk og Adelina med bakgrunn i digitalisering. Det er denne blandingen av kreativitet, nysgjerrighet rundt naturen og profesjonalitet som kjennetegner A.Brask. Vårt ønske er å tilby deg de vakreste og tidløse smykkene til en attraktiv pris.

Vi er stolte over å ha fortjent vår plass i det eksklusive “Fine smykker” kategori. A.Handy smykker blir regelmessig kontrollert og testet av Precious Metals Control.

Hvert A.Brask-smykke er stemplet med kjennetegnet (925) og vårt navnestempel (EPG). Dette er kundens bevis på at A.Brask smykker oppfyller de høyeste standardene.

Det er veldig viktig for oss at du vil være fornøyd med dine A.Bras smykker og at du alltid vil føle deg vakker og unik med dem på. ?

Vi er bra!

Personlig og rask service med spørsmål, gode råd og veiledning og rask levering. Vil definitivt kjøpe smykker herfra igjen. ”

Sabrina

"Jeg elsker forgylte smykker. Men jeg har aldri hatt gullbelagte smykker som varer så lenge som de fra A.Brask "
Helena

"Super vakre smykker som samsvarer med inntrykket som beskrivelsen og bildet gir på nettstedet. Mine varmeste anbefalinger."

Anne-Marie Andersen

Bli varslet når vi har dem igjen Denne modellen kommer tilbake om 1-2 måneder. Vennligst skriv inn din gyldige e-postadresse nedenfor.
0
0
MINIKURV
HANDLEKURVEN DIN ER TOMTILBAKE TIL BUTIKKEN
Calculate Shipping